top of page

Sizin İçin Buradayız

Çocuk ve ailelere yönelik danışmanlık hizmeti sunmak amacıyla 2014 yılında Çocuk Gelişim
Uz. Gülşen Yıldırım
tarafından Çekmeköy’de kurulan merkezimiz çalışmalarına Sensa
Gelişim ve Danışmanlık Merkezi
adı altında devam etmektedir.


SENSA Gelişim ve Danışmanlık Merkezi olarak misyonumuz her yaş grubundaki çocuk, aile
ve kurumlarda oluşan ya da oluşabilecek problem ve çatışmaların çözümüne yönelik
hizmetler sunmak ve daha mutlu bireylerden oluşan bir toplumun oluşmasına katkı
sağlamaktır.

Çocukta dikkat eksikliği görseli
Konuşmayan çocuk resmi
Oyun Terapisi
Aile danışmanlığı

HAKKIMDA

Gülşen Yıldırım | Çocuk Gelişim Uzmaı - Aile Danışmanı - Oyun Terapisti

GÜLŞEN YILDIRIM

Marmara üniversitesi

  • Çocuk Gelişim Uzmanı

    • Oyun Terapisti

      • Aile Danışmanı

Gülşen Yıldırım kimdir?

2001 yılında Marmara Üniversitesi Çocuk Gelişimi Eğitimi bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetinden hemen sonra profesyonel çalışma hayatına başlamış aynı zamanda mesleki gelişimini destekleyici eğitimlere devam etmiştir. 
Oyun Terapileri Derneğinden; Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Yapılandırılmış Oyun Terapisi ve Kum Tepsisi Terapisi modüllerini tamamlamış ve aldığı eğitimleri süpervizyon çalışmaları ile desteklemiştir. Oyun terapisti olarak çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Aile Danışmanlığı Eğitimi, Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Disleksi Eğitmenliği, Attentioner DEHB Uygulayıcı Eğitimi   programlarını tamamlamıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi uygulayıcı eğitimini almıştır. Aynı zamanda PECS uygulayıcısıdır. Bunların dışında gelişimsel tarama testleri ve projektif test eğitimlerini almış olup, değerlendirmelerinde sıklıkla kullanmaktadır.
0-12 yaş aralığında ki çocuklarda görülen; gelişimsel bozukluklar (yaygın gelişimsel bozukluk, atipik otizm…), dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, disleksi, akran zorbalığı, uyum bozuklukları, okul korkusu, çocuk dönemi korku ve kaygıları, yeme bozuklukları, yıkıcı davranış bozuklukları, kardeş problemleri, saldırganlık, agresyon ile ilgili konularda çalışmalarına devam etmektedir.

bottom of page